Skip links

El Gremi del Motor, amb Expoelectric

El Gremi del Motor recolza la iniciativa Expoelectric, que organitza el Col·legi d’Enginyers amb les administracions públiques catalanes. D’aquesta manera, ens hem sumat aquest passat cap de setmana amb un espai d’exposició, compartit amb el Gremi d’Instal·ladors de Barcelona, entitat adscrita a Fegicat. Els col·lectius sumen forces per atendre els usuaris de vehicles elèctrics, en la seva compra i en la instal·lació de punts de recàrrega.

El Secretari General del Gremi del Motor, Joan Blancafort, va poder corroborar l’èxit d’aquest esdeveniment: «Interessa a grans i petits. Les energies renovables són el futur i per mostra, els més de mil nens i nenes que han après amb els tallers divulgatius».

Així doncs, Expoelectric, esdeveniment de vehicles elèctrics i que també incorpora les energies renovables, dona per finalitzada la seva 11a edició amb rècord d’assistència a les seves activitats divulgatives al voltant del vehicle sostenible i les energies renovables. Durant el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, el passeig de Lluís Companys ha comptat amb més d’un centenar de vehicles exposats de les principals marques del sector de mobilitat sostenible. Un any més, prop de 30.000 assistents han gaudit d´un ambient familiar i proper amb múltiples activitats gratuïtes formatives i informatives en una cita única.