Skip links

Data provisional pel MOVES III a Catalunya

A petició de Fecavem, l’Institut Català d’Energia (ICAEN) estima com a data prevista de publicació del MOVES III a Catalunya la setmana del 20 de setembre i adverteix que segueix pendent que els diferents passos administratius i econòmics avancin al ritme previst per tal de complir amb el termini fixat.

En qualsevol cas, des de la nostra Patronal, us mantindrem informats quan es faci efectiu. Fecavem ha demanat de forma reiterada la publicació i la concreció de les dates perquè el bon funcionament del programa requereix que l’operació comercial i la gestió de l’ajuda siguin simultànies.

Cal recordar que altres comunitats autònomes de l’Estat espanyol, ja han fet la publicació i han obert el registre dels ajuts, però a Catalunya encara no. Cal no perdre més temps. Recordem que les empreses han d’esperar-se a la mateixa per poder adquirir el vehicle, això sí, previ registre de la sol·licitud d’ajuda. A diferència dels particulars i autònoms que ja poden realitzar adquisicions des del 10 d’abril de 2021 i quan es publiqui la convocatòria demanar l’ajut.