Skip links

CoberClick, nou partner del Gremi del Motor

Estimats associats i associades,

Ens plau compartir amb vosaltres un nou acord que us pot ajudar a impulsar el vostre negoci oferint qualitat al vostre servei postvenda. Us presentem el nou acord amb la companyia de garanties mecàniques millor valorada del sector, CoberClick, una garantía de confiança.

CoberClick ofereix el servei de gestió de garanties mecàniques i de Legal conformitat per a vehicles d’ocasió, un servei dedicat a la postvenda que dona suport a l’activitat comercial de les compravendes de vehicles d’ocasió.

CoberClick té un sistema innovador de reemborsament exclusiu que premia la bona praxis i, per tant, la baixa sinistralitat dels seus clients. En línia amb el que el client actual de l’automoció demanda, CoberClick ofereix una experiència omnicanal i transparent que respecta l’entorn regulatori i normatiu vigent, i estan preparats i adaptats per treballar en el nou paradigma de transformació que viu el sector.

Per això, compten amb una aplicació que dona suport al treball en remot i millora la productivitat dels usuaris, oferint una millor experiència tant per al particular com per al professional.

Una de les principals raons de ser del Gremi del Motor és donar suport a l’activitat comercial dels nostres associats i associades. I a CoberClick estan alineats i enfocats en oferir una experiència professional i un servei de qualitat. El seu servei d’atenció al client és un dels seus majors actius i millor valorats pels usuaris. Gràcies a aquest nou acord de col·laboració, els associats i associades del Gremi del Motor podreu comptar amb els serveis i beneficis exclusius de CoberClick, la garantia mecànica de confiança que et dona més per menys. Exclusivament i per tots vosaltres, teniu accès a un producte únic pels associats i associades del Gremi del Motor. Podeu consultar les condicions d’aquest producte i servei en el següent enllaç.

Més informació. Romanem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.