Skip links

Som Fecavem, la Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció que aplega les quatre províncies de Catalunya: el Gremi del Motor de Barcelona, Corve Girona, Astave Tarragona i l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, i el Gremi de mobilitat de Sabadell.

Des de Fecavem, representem els comerciants dedicats a la venda de vehicles a tot el territori català i som un organisme interporvincial. El seu president és el senyor Jaume Roura, també president del Gremi del Motor i UPM, Unió Patronal Metal·lúrgica.

La nostra Patronal va néixer l’any 1984 i la seva funció és la de representar i vetllar pels interessos de l’empresariat català de l’automoció. Tenim fil directe amb els organismes i institucions públiques i privades i som la veu representativa mediàticament. Però també col·laborem amb els representants d’altres institucions com UPM, Foment del Treball Nacional, el Consell de Gremis, Fira de Barcelona, Cambra de Comerç i Col·legi de Gestors, entre d’altres. Òbviament, també amb Faconauto, la patronal espanyola de concessionaris de l’automoció amb qui treballem conjuntament.

Si ets o vols ser un afiliat, has de saber que comptes amb la nostra representació, assessorament i defensa dels legítims interessos en la teva professió. I vetllarem perquè et sentis representat davant l’administració: en l’àmbit municipal i dels ajuntaments, el Govern de la Generalitat i el Gobierno de España. Som l’interlocutor vàlid i qualificat per fer-ho. T’animem a que diguis la teva, perquè volem seguir creixent!  

OBJECTIUS DE FECAVEM

Representació, assessorament i defensa dels legítims interessos dels seus afiliats, en l’exercici de la seva professió.

Col·laborem i treballem conjuntament amb l’administració per vetllar pels nostres interessos. Sempre situem el soci i sòcia per davant de tot.

Participació i veu a tots els punts de decisió. També coordinem xerrades, debats, formació i actualitzem tota l’agenda de debat entorn el nostre sector.

ASSOCIACIONS QUE INTEGREN FECAVEM

ACTIVITATS DE FECAVEM

Les activitats que Fecavem desenvolupa per les Associacions que la integren són les següents:

Representació institucional davant les administracions públiques: locals, autonòmiques i estatals. Representació davant d’altres associacions d’àmbit català, a nivell estatal i internacional. Coordinació amb altres associacions afins a l’activitat.

Participació en projectes d’abast estatal i internacional

Organització de congressos i jornades

Publicacions de butlletins d’interès general per les associacions que la integren i els seus agremiats.