Skip links

Felicitem l’Institut Montserrat Roig i seguim units des del Gremi del Motor

L’Institut Montserrat Roig ha celebrat el 30è aniversari de la seva trajectòria formativa. L’acte central  va estar dedicat a la figura de l’escriptora catalana amb què porta per nom aquest institu. El Gremi del Motor va assistir-hi donant suport a la institució de la qual en forma part, amb el curs formatiu als joves comercials de l’automoció de Terrassa.

Aquest, ha estat l’acte més institucional de tots, dirigit al professorat i exprofessorat, la inspecció, les entitats amb les que col·laboren, el personal d’administració i serveis, l’Associació de Famílies, el Consell Escolar, les direccions dels centres de primària i secundària. L’acte també va comptar amb la 5a tinent d’alcaldia de Terrassa, Teresa Ciurana i Satl·lari (exprofessora del Montserrat Roig) i el detall impagable d’un missatge gravat i projectat durant l’acte, de part de l’alcalde, Jordi Ballart.

També s’ha celebrat una exposició i un concert. Els actes s’han completat amb una ponència sobre Montserrat Roig per Aina Torres, autora del llibre “Montserrat Roig. La memòria viva” i s’allargaran fins la Diada de Sant Jordi, en la que s’evocarà de nou la seva figura personal i literària i es parlarà també de la història del centre de secundària.