Skip links

40 anys del Saló Ocasió: imatges per a la història

Si la covid, la guerra a Ucraïna o qualsevol contratemps no ho impedeix, el Gremi del Motor té l’honor de celebrar el 40è aniversari del Saló Ocasió. Una cita des de Fira Barcelona que ha servit per tancar cada final d’any exposant i venent tots els vehicles d’ocasió, turismes però també motos i furgonetes, d’interès pel gran públic.

L’edició d’aquest 2022 es preveu que serà d’un gran interès ja que la crisi de microxips i primeres matèries i els retards amb què el sector es troba per entregar vehicles nous, fa que el VO hagi pujat a l’alça. Properament, des del Gremi del Motor i juntament amb Fecavem, detallaran tot el que s’està preparant per aquesta gran cita. Apunteu i reserveu a la vostra agenda les següents dates: del 26 de novembre al 4 de desembre al recinte Motnjuïc de Fira Barcelona.

Tornant al principi, és important subratllar aquests 40 anys i tots els qui visitin el Saló Ocasió gaudiran d’una exposició fotogràfica i d’arxius inèdits que repassen el llegat d’aquest saló però, de retruc, també és una manera de fer un tomb per les nostres vides i prendre el pols de com ha canviat i s’ha transformat la societat.

Des de Fira Barcelona ens avancen un tastet del contingut en exclusiva a través d’AGFB-Arxiu General Fira Barcelona. Fa referència a:

  • Col·lecció de cartells. El primer cartell és de l’any 1980, quan l’entitat Ganvam va organitzar la primera edició del MVO en el marc de la FOIM.
  • Fotografies. Des de mitjans dels anys 80 fins a edicions més recents.