Skip links

Acord amb el Grup Qualia

El Gremi del Motor reforça el seu servei de consultoria

Des del Gremi del Motor, seguim treballant per oferir un servei més complet als nostres agremiats. Reforcem aquest objectiu amb un acord de col·laboració amb el Grup Qualia. Us en detallem el contingut a través de la carta que Grup Qualia dirigeix ​​a tots els associats i associades del Gremi del Motor.

Benvolgut client,

Ens complau informar-vos que el nostre despatx ha signat un acord de col·laboració amb GRUP QUALIA. Aquesta empresa és una reconeguda consultora i assessora jurídica especialitzada en serveis empresarials.
Hem detectat que alguns dels nostres clients no compleixen les normatives que estan obligades per la seva activitat. Especialment desitgem estudiar el compliment de les següents normatives:

•    Prevenció de Riscos Laborals (PRL). Obligatori per a empreses i autònoms amb treballadors i treballadores en nòmina.
•    Protocol Assetjament Laboral. obligatori per a tota empresa independentment del nombre de treballadors i treballadores
•    Protecció de Dades (RGPD). Obligatori per a les empreses i autònoms que recullen i guarden dades dels seus clients.
•    Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE). Normativa web.
•    Control Horari. Obligatori per a empreses i autònoms amb treballadors en nòmina.
•    Registre Retributiu. Obligatori per a empreses i autònoms amb treballadors en nòmina.
També hem detectat que alguns dels nostres clients estan complint aquestes normatives amb uns serveis en consultoria que excedeixen del necessari, generant una feina extra i uns costos econòmics molt per sobre dels necessaris. En aquest sentit, creiem oportú fer una revisió dels costos d’empresa que tenen el compliment d’aquestes normatives als nostres clients.
Gràcies a l’acord subscrit entre el nostre despatx i GRUP QUALIA, aquesta empresa procedirà a l’anàlisi, per a tots els clients que ho desitgin i sense cap cost, del grau de compliment i obligacions que comporta la legislació actual per a la vostra empresa.

Si voleu rebre més informació al respecte, no dubteu a contactar directament amb:
Josep Lluís Carreras
608478010 / joseplluis.carreras@grupqualia.com