Skip links

L’agenda Repsol des de l’Automobile Barcelona: consulta totes les ponències

Des de l’estand de Fecavem a Fira Barcelona i, en el marc de l’Automobile Barcelona, tenim una agenda viva i carregada d’actes oberts a tots els interessats, socis i sòcies, però també visitants. En paral·lel a l’activitat ‘Quin cotxe he de comprar?’ que ofereix analitzar a través de quatre preguntes en una pantalla tàctil sobre quina és l’opció més idònia per a cada usuari, oferim unes jornades patrocinades per Repsol que prenen el pols a l’automoció actual, donen dades per entendre el mercat actual i analitzen el futur més immediat. Us repassem l’agenda de la mà de Repsol i us emplacem a trobar-nos des de l’Automobile Barcelona al llarg d’aquesta setmana!

Dimarts, 16 de maig a les 12h:. “Repsol davant el repte de la descarbonització”, amb el ponent Cristian Martínez Blanco, cap de productes energètics a la delegació Nord-est.

Dimecres 17 de maig , a les 12h: “Propostes tecnològiques i mobilitat descarbonitzada”, amb el ponent Fermín Oliva, Product Design Sr. Scientist Techlab Repsol.

Dijous 18 de maig, a les 12h: “Mobilitat Elèctrica”, amb el ponent Guillem Català, Tècnic Desenvolupament en Mobilitat Elèctrica.