Skip links

Acompanyem els alumnes de la FP Dual a conèixer el vehicle d’ocasió

El passat dimarts 29 de novembre, Fecavem va reunir els alumnes que es formen a l’Institut Joan Brossa de Barcelona i Montserrat Roig de Terrassa a Fira de Barcelona, coincidint amb la celebració del Saló Ocasió. La trobada va començar amb una xerrada que es va mantenir a la Sala de Premsa de Fira Barcelona i va comptar amb les intervencions a càrrec de les entitats que participen en el projecte, com són Fecavem, representat pel seu Secretari General Joan Blancafort; el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb la seva responsable Margarita Román; un dels grups d’automoció, representant de les empreses amb el seu director de recursos humans Esteban Ciria del grup Quadis; el professor Lluís Casal de l’Institut Joan Brossa; i una comercial en actiu que ha completat el curs i va explicar la seva experiència com alumna, Laia Malivern del concessionari Carhaus. La darrera intervenció va anar a càrrec del professor d’EADA, David Ortega, que va fer una primera aproximació dels alumnes al sector de l’automoció.

En finalitzar la ponència, els alumnes van visitar el recinte firal acompanyats dels professors dels instituts. Més de setanta alumnes van assistir a la sessió i al final van accedir al recinte ferial per familiaritzar-se amb l’activitat comercial.

Amb aquesta acció, Fecavem i el Gremi del Motor volem apropar als estudiants el sector i animar a les empreses associades a participar en el tutoratge dels alumnes per als seus negocis. La formació en el centre de treball dels alumnes s’iniciarà el proper mes de maig de l’any vinent i volem subratllar la importància de la FP Dual en el desenvolupament econòmic i educatius actuals.