Skip links

Arriba un nou #GREMIConfidencial amb l’alcaldable a Barcelona, Xavier Trias

En el marc de les eleccions municipals que se celebraran enguany a tot el territori, des del Gremi del Motor hem engegat unes jornades que ens permeten conèixer quin paper jugarà la mobilitat pels propers anys. Tal com podem constatar, la política que es duu a terme des dels ajuntaments afecta de forma directa a la vida del dia a dia de tota la ciutadania. Barcelona és l’exemple més destacat i la mobilitat ja forma part de la segona gran preocupació dels seus habitants, després de la manca de seguretat, segons els darrers informes publicats.

Per tot plegat, el proper dijous 23 de febrer celebrarem la segona jornada del #GREMIConfidencial. La primera va comptar amb els alcaldables del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, i de Mataró, David Bote. En aquesta ocasió, escoltarem quin programa porten des de Junts. Per això, convidarem a l’alcaldable de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, i a l’actual alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra.

Coneix Xavier Trias

Xavier Trias i Vidal de Llobatera (Barcelona, ​​5 d’agost del 1946) és un polític català que va ser alcalde de Barcelona entre el 2011 i el 2015. Entre altres responsabilitats a la Generalitat de Catalunya, ha estat conseller de Sanitat i de la Presidència durant els governs de Jordi Pujol. Va ser militant de CDC des del 1979 fins a la seva dissolució a la pràctica el 2016 i del PDeCAT des del 2016 fins a l’actualitat, juntament amb Junts ja que té els dos carnets.

Coneix Isidre Sierra

Isidre Sierra i Fusté, nascut a Sant Climent ara fa 49 anys. Actual Alcalde de Sant Climent de Llobregat. Ha tingut l’honor de ser l’alcalde climentó més jove de tota la democràcia. Economista de formació i professor universitari a UNED-Barcelona.

Dins del grup de JUNTS de l’AMB ha sigut escollit entre les conselleres i consellers metropolitans per ser el portaveu (2015-2019) i actualment és Vicepresident per JUNTS de l’AMB. S’ha fet una planificació per portar els serveis de l’AMB als nostres grups municipals.

Com et pots inscriure?

Recordeu que aquests actes són privats i és un servei que el Gremi del Motor ofereix en exclusiva als seus associats. Si estàs agremiat, rebràs la nostra circular informativa. Per dubtes o qüestions, escriu a gremi@gremidelmotor.org

Coordenades
Dijous 23 de febrer de 2023
Horari: 12-13:30h
On? CASA SEAT. Passeig de Gràcia, 109 de Barcelona