Skip links

Debat sobre el present i futur dels contractes de distribució

El passat 17 de maig, es va celebrar el primer acte públic d’AUCTORITAS Business Consulting, l’evolució de la marca EDARA (Estrategias de Alto Rendimiento Automoción), al Col·legi d’Economistes de Catalunya on membres del Gremi del Motor i molts empresaris del sector hi van acudir.

L’amfitrió va ser el Director General d’Autocritas, Carlos Xifré, i reconegut expert del sector, i com a acte central, la conferència titulada ‘L’avui i demà dels Contractes de Distribució’ a càrrec del prestigiós advocat Xavier Fontuberta, soci de la firma Cuatrecasas i Doctor en Dret per Esade.

L’advocat Fontcuberta, persona molt vinculada al nostre sector, va exposar amb claredat el nou reglament comunitari que ha entrat en vigor aquest 1 de juny i la seva afectació en les vendes directes, els contractes d’agència i el sistema dual, on els fabricants poden simultaniejar la distribució tradicional i el model d’agència.

Seguidament, es va obrir una taula rodona amb membres de l’equip AUCTORITAS on es van debatre i aportar solucions als problemes reals dels concessionaris. Una de les parts més interessants va ser ja en el final de l’acte on, Xavier Fontcuberta, Caterina Fenocchio, Joan Carles Amaro, Miguel Ángel Trabado i Carlos Xifré, es van posar a disposició del públic en un llarg torn de preguntes on es van donar respostes concretes i esclaridores.

Així doncs, AUCTORITAS Business Consulting ha convençut en la seva posta en escena i va mostrar el seu potencial en serveis com l’estratègia, les finances, el management i la innovació, juntament amb un equip de luxe. Una companyia que ha demostrat com l’adaptació estratègica pot ser una aposta exitosa.

En definitiva, la nova distribució, les noves formes de contacte i adquisició de productes i serveis, noves tecnologies en vehicles i les noves solucions de mobilitat fan que pensem els negocis tal com són concebuts i prenem decisions innovadores que generin un creixement rendible, optimitzant costos, inversions i eficiències.