Skip links

Auto Mobility Trends 2023, amb el suport de Fecavem

La presentació del Baròmetre Auto Mobility Trends 2023 tornarà a reunir el sector de la mobilitat i l’automoció i les administracions. La cita està fixada per al proper dijous 14 de setembre a partir de les 11 hores a l’Auditori de CASA SEAT a Barcelona.

La trobada, convocada per Coche Global, servirà per distribuir la revista amb els resultats i l’anàlisi de les dades del sondeig, i arriba en un moment en què el sector de l’automoció i la mobilitat segueix caminant sobre sorres movedisses amb nous reptes a l’horitzó.

El sondeig mostra l’optimisme moderat del sector pel 2023 i avalua els nous desafiaments i oportunitats. Si mirem l’anterior edició, Auto Mobility Trends 2022, va destacar la participació del president de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, Jaume Roura. Enguany, hi tornarem a ser presents.

El Baròmetre Auto Mobility Trends s’ha convertit en una referència per ser l’únic sondeig que dona una visió integral de 360 graus sobre la situació de les companyies d’automoció i la mobilitat i de les tendències del sector.

El sector afronta el curs amb el nivell més alt d’optimisme des de l’inici de la pandèmia, com va mostrar l’avanç del sondeig presentat des de l’Automobile Barcelona del passat mes de maig, amb xifres rècord d’inversió.  Alhora, el Baròmetre detecta que se suavitzen la preocupació de les empreses per alguns problemes conjunturals com els efectes econòmics de la guerra d’Ucraïna i l’escassetat de microxips, però puja amb força el temor a l’impacte negatiu de la nova norma de reducció d’emissions Euro 7. En canvi, sorgeixen noves oportunitats com els combustibles sintètics.

El Baròmetre Auto Mobility Trends es va posar en marxa el 2020 com una iniciativa del canal de mobilitat i motor de Coche Global.