Skip links

L’Automobile Barcelona ha donat la cara

Des de l’Automobile Talks que va organitzar el passat 4 d’octubre la nostra Patronal Fecavem, vam poder constatar la força del Saló Automobile Barcelona amb què ha tornat després de superar el pitjor moment de la pandèmia derivada de la Covid-19.

La benvinguda a l’acte la va donar el president del Saló, el senyor Enrique Lacalle, i de forma contundent valora el resultat de l’Automobile Barcelona. Lacalle ha destacat la “gran afluència de públic” de l’esdeveniment i els mèrits en comparació d’altres salons europeus cancel·lats o que han reunit menys marques. Mentre Munich ha tingut menys marques i Ginebra no obre les portes fins el 2023, Barcelona ha mobilitzat els apassionats del motor i ho ha tornat a aconseguir.

El Saló Automobile Barcelona 2021 ha tancat la seva edició número 41, una de les més difícils en tota la seva història dels 102 anys que té. L’esdeveniment ha registrat una elevada afluència de públic, atenent d’on veníem. Semblava impossible, però s’ha aconseguit amb l’esforç de tots. L’Automobile ha estat la millor plataforma per contribuir a impulsar l’automoció.

Després del pitjor de la pandèmia, ha estat una fira que ha permès reconnectar el sector amb la ciutadania, per la qual cosa valorem que aquesta edició ha estat un èxit tant per a l’automoció amb un impacte en positiu a Barcelona i la resta de Catalunya.