Skip links

L’Automobile de Barcelona i MOTOh! lideren la mobilitat sostenible dels salons internacionals

Des del Gremi del Motor i la Mobilitat i la patronal catalana Fecavem liderem i som membres actius de l’Automobile Barcelona, però també estem recolzant i seguint de molt aprop el que ens ofereix el Motoh! Ambdós esdeveniments es consoliden com salons de referència i lideratge en la mobilitat sostenible.

D’una banda, Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l’Automòbil de Fira de Barcelona, prepara una nova edició en la qual mostrarà la decidida aposta de la indústria de l’automoció pel cotxe electrificat i la major mostra de models de zero i baixes emissions. El certamen, que obrirà al públic del 13 al 21 de maig a l’emblemàtic recinte de Montjuïc, exposarà les darreres novetats de les signatures perquè els usuaris puguin conèixer-les i conduir-les.

A dos mesos de la seva celebració, el Saló, que compta amb el suport de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC), ja té confirmada la presència de grans marques com Aiways, Baltasar, Cenntro, Cupra, Dacia, Ebro, Hyundai, KIA, Lexus, Mazda, Maxus, Mercedes-Benz, Microlino, Mitsubishi, Nissan, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Tesla, Volvo i XEV,  així com Astara Move, Yadea, Silence, Verge i Wallbox, referents en l’àmbit de l’electromobilitat. El president d’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle ha assenyalat que “el saló tornarà aquest any a refermar la seva condició d’esdeveniment de referència europeu del sector de l’automòbil en reunir més marques que el 2021 i acostar al públic els models més avançats de vehicles elèctrics i híbrids”.  Lacalle ha aplaudit “l’esforç que està fent la indústria de l’automòbil per adaptar-se a les exigències presents i de futur” i ha assegurat que, en aquest sentit “Automobile Barcelona serà de nou la millor plataforma i aparador per donar suport a la indústria i dinamitzar les vendes”.

De l’altra, MOTOh! és l’esdeveniment de referència, en un ambient 100% Motero i obert als nous públics, apropa a tot tipus de visitant les principals solucions de mobilitat eficient, i proposa multitud d’experiències lúdiques i formatives sobre les dues rodes. I se celebrarà de l’11 al 14 de maig al Recinte Montjuïc de Fira Barcelona.

Us esperem en ambdues cites!