Skip links

Nou Automobile Talks! Responem els dubtes d’actualitat immediata

El proper dimarts 13 de juliol, Fecavem organitza un nou Automobile Talks en format webinar. En aquesta ocasió, volem tractar l’actualitat del sector de l’automoció, especialment sobre la seva activitat comercial, condicionada per diverses qüestions sobre les que mirarem d’aportar respostes als nostres socis. 

Algunes d’elles que ens serviran per tenir una visió més concreta de l’automoció abans de marxar de vacances: Per què si un vehicle té una classificació o etiqueta afecta el seu valor i la seva tributació, especialment l’etiqueta groga? Si finalment s’augmenten els nous terminis de garantia i la responsabilitat del venedor és major, quin repte tenim d’ara endavant?

Des de la nostra Patronal, Fecavem proveeix de dades del mercat d’ocasió i són fonamentals per comprar bé i no enganxar-te els dits comprant productes que no tenen acceptació en el mercat. Malgrat tot, per què a diari es generen dubtes? Cal tenir unes pautes de treball clares en el procés de compra i venda de vehicles i ens centrarem en elles. També sobre la importància de l’oferta de comercialització del venedor i la de finançament que fa l’entitat de crèdit al consum del client.

Els associats i associades rebran la convocatòria en els propers dies a través de la nostra newsletter i els inscrits rebran l’enllaç a la sessió informativa. Us animem a participar!