Skip links

Comencem el gener amb un nou Automobile Talks!

El mes de gener reprenem de nou, amb el suport del BBVA Consumer Finance, el nostre cicle de xerrades i conferències i punt de trobada del sector de l’automoció a Catalunya: parlem dels Automobile Talks. El darrer del 2021, celebrat a CASA SEAT, va servir per posar en valor els nous models d’adquisició i compra d’un vehicle.

Ara, per aquesta primera edició del 2022, comptem amb dos experts ja coneguts, com són José Manuel López i Javier Garcia per apropar-nos els primers pronòstics amb què acabarem el resultat d’enguany. La seva tasca és un exercici necessari perquè marquen el rumb i les línies per on caldrà estar atents. López, director comercial de MSI Iberia és un analista amb més de 30 anys d’experiència. Per la seva banda, Garcia, és economista principal a la unitat d’Espanya i Portugal de BBVA Research. Entre altres responsabilitats, està a càrrec de l’anàlisi conjuntural i estructural del mercat de treball i del consum de les llars a Espanya.

Malgrat tot, és evident que els nostres experts no ho tenen gens fàcil perquè si revisem les projeccions que van fer l’any 2021, hi ha factors imprevisibles com la crisi de semiconductors o l’evolució de la pandèmia. Des de Fecavem, us convidem a assistir i reflexionar cap a on ens portarà l’any 2022.

Reserveu les vostres agendes perquè properament us convocarem i us donarem tots els detalls per poder assistir. Estarem atents i preparats perquè el nostre objectiu és oferir-vos un esdeveniment híbrid, en format presencial i en línia.