Skip links

Avancem en la formació: reforcem els cursos d’automoció per a joves comercials

Com ja sabeu, la formació de joves comercials d’automoció és un projecte clau per la nostra institució i per al col·lectiu. D’aquesta manera, la nostra entitat ha merescut recentment una distinció per part de La Alianza para la Formación Dual, que vam recollir el passat mes de juny des de la seu de la patronal CEOE a Madrid. A més, representem tot un cas de referència que ha servit com a model per promoure des del canal públic de TV3 sobre formació professional dual.

Però encara hem anat a més. També hem reforçat la qualitat dels continguts formatius. En primer lloc, renovant el material específic del sector, de manera que als continguts propis de la venda de turismes i vehicles comercials, ara, hem sumat nous temaris per a la motocicleta i el recanvi. D’aquesta manera, cobrim tot el ventall formatiu propi dels comercials de vehicles de motor i els seus recanvis i podem atendre les peticions de concessionaris del sector de la motocicleta i del recanvi oficial anteriorment citats.

I en segon lloc, formem els professors dels instituts col·laboradors, dels continguts dels nous materials.

En paral·lel, iniciem la sisena edició del curs i us informem que ja estan obertes les inscripcions als instituts col·laboradors:

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona i Fecavem continuarem en aquesta nova edició vetllant per la qualitat dels continguts, perquè les empreses col·laborin participin en la formació dels alumnes en el centre de treball, perquè els alumnes s’apropin al sector amb xerrades de professionals i visites a concessionaris i salons i coordinant esforços amb els Instituts i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, si teniu joves interessats en sumar-se al projecte formatiu que impulsem, ara és el moment de prematricular-se!