Skip links

Cefiner i Fecavem sumem pel medi ambient i la Cimera del Clima

Us informem que la Generalitat de Catalunya ja ha obert la convocatòria dels ajuts anomenats Cupons Indústria 4.0. Des de Fecavem i el Gremi del Motor hem convingut amb la consultora d’eficiència, gestió energètica i renovables Cefiner treballar conjuntament per oferir als concessionaris gestionar aquests ajuts pel monitoratge a temps real del consum general de cadascuna de les instal·lacions del concessionari; incloent els diversos punts de càrrega de vehicle elèctric i la resta d’elements de consum energètics d’alt consum com són el clima o la il·luminació.
L’elecció de Cefiner com a consultora de referència ve avalada per la seva tasca en concessionaris agremiats on ha assolit estalvis en cost energètic que arriben al 35%. Conjuntament hem convingut un pla de treball per estendre aquestes bones praxis a més associats.

Informar-vos que Fecavem i el Gremi del Motor va adquirir una sèrie de compromisos durant la Cimera Catalana d’Emergència Climàtica impulsada per la Generalitat de Catalunya, dirigides a fer front a aquesta crisi mediambiental.
Col·lectivament seguim avançant en aquesta línia que ens permet també tenir una gran rellevància. Impulsar mesures per reduir la petjada de carboni té molta notorietat mediàtica i ens ajudaria a neutralitzar els atacs contra el cotxe i la moto que rebem constantment. Cal recordar que no només els vehicles contribueixen a l’escalfament global, també els edificis i les instal·lacions: els immobles representen un 26% del consum d’energia a Catalunya i un 10,6% de les emissions d’efecte hivernacle. Som un sector que constantment estem treballant per millorar.

Per un concessionari, aquesta proposta és una oportunitat per:
1.     Adaptar les instal·lacions i equipaments amb mesures efectives d’eficiència i així fer front al canvi climàtic i reduir els seus costos fixes d’energia.
2.     Establir un servei post venda d’electrolinera

La concessió d’aquests ajuts s’atorga per rigorós ordre de registre i, motiu pel qual enviem aquesta informació tot just a l’inici d’aquest nou curs. El pressupost estimat d’un projecte per a un concessionari arriba pràcticament als 15.000€ i els cupons poden cobrir el 100% del cost.
Per saber més, hem habilitat un formulari per registrar les persones de contacte interessades i, alternativament, us facilitem el contacte professional del gestor del projecte:
Sr. Ricard Gorgues – ricard.gorgues@cefiner.com – T. 931 586 319

REGISTRA’T AL FORMULARI!