Skip links

Condemnem tots els actes vandàlics

Dissabte passat es va convocar d’urgència l’acte de diumenge passat a Foment del Treball per llegir un dur i contundent comunicat demanant responsabilitat a les institucions i als partits, condemna sense matisos a la violència, el vandalisme i saqueig comercial, suport als Mossos , Guàrdia Urbana i resta policies locals, etc.

Des de Fecavem i el Gremi del Motor ens fem nostre i compartir el discurs de les patronals participants. Així doncs, valorem molt positivament l’acte, ja que va representar un punt d’inflexió, i encara que tard, va desencadenar el suport clar als Mossos i la condemna a la violència per part del Govern, etc.

Com a conseqüència d’aquest acte, també va ser la reunió que vam celebrar dijous passat amb HC Interior, HC Empresa i Coneixement, Major Trapero i altres responsables d’interior i empresa. La reunió va ser dura i contundent, i va servir per traslladar el malestar empresarial amb el que està passant.

Per tot plegat, està previst fer un gran acte de la societat civil (Foment, Pimec, Cercle Economia, entitats culturals, esportives, etc.) el proper dijous dia 4 al matí a Barcelona, per insistir en la condemna a la violència i demanar solucions definitives a un problema que comença a ser sistèmic (sobretot a Barcelona), però sobretot i també, per demanar que cal treballar per la recuperació social i econòmica del país, per construir un gran pacte de país entre partits-societat civil, per protegir l’estat del benestar, etc.

L’acte serà presencial i en aquests moments s’està buscant un lloc gran i semiobert (ventilació) per complir amb mesures de seguretat necessàries. Tothom hi sou convidats. Us informarem ben aviat de tots els detalls.