Skip links

Coneix el Sistema de Frenada Autònom ADAS

Ens fem ressò de l’estudi elaborat pel RACC i la Federació Internacional de l’Automòbil, que té el proòsit de donar a conèixer les noves tecnologies que reforcen la seguretat vial. Potencialment, estimen que poden salvar 25 vides i evitar 140.000 ferits greus en un període de 15 anys amb el Sistema de Frenada Autònom ADAS.

El treball SE centra en el sistema de frenat d’emergència autònom, l’assistent de manteniment de carril i el control de velocitat adaptatiu. Aquests tres sistemes estan ja presents en la majoria de models nous que es comercialitzen en el nostre país i cal tenir en compte a l’hora d’adquirir un vehicle.

Des dels punts de venta i d’atenció al client, cal advertir als titulars de vehicles en circulació d’aquells que no disposen d’aquests dispositius, ja que amb ells, es pot obtenir un important benefici en matèria de seguretat vial i prevenir potencials perills usant el vehicle.

Els nous vehicles incorporen aquests sistemes avançats d’assistència al conductor (ADAS) i cada vegada s’incorporen nous sistemes de seguretat que permetran en molts pocs anys gaudir d’una conducció assistida i autònoma.

Descarrega’t l’estudi del RACC