Skip links

Coneix els ponents del 2n Automobile Talks

Des de Fecavem i el Gremi del Motor, juntament amb el BBVA Consumer Finance i la Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils, Fecatra, celebrarem el proper 4 de març el 2n Automobile Talks: Perspectives de tallers fins el 2025 i indicadors clau en la presa de decisions en planxa i pintura.

Us detallem els ponents i els continguts que analitzarem:
Víctor Hernández, Consultancy Teamleader, CR Spain i Responsable de la Consultoria Glasurit. Ens donarà els indicadors clau de la gestió en la presa de decisions en carrosseria.

José Manuel López Montoya, Director Comercial MSI Sistemes d’Intel·ligència de Mercat. Parlarà de previsions del Parc per Canals, propulsions i edats, tant a  Espanya com a Catalunya. Anàlisi de com seria el potencial de Post Venda pel 2025 amb la nova mobilitat que ve: cotxes elèctrics, cotxe compartit, noves normes d’emissions, ajudes a la conducció o cotxe autònom.

El president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura i Calls, donarà el tret de sortida. També participaran Xavier Vila, director de Consumer Finance BBVA a Catalunya; el president de Fecatra Celso Besolí; i Joan Blancafort, secretari general de Fecavem i el Gremi del Motor. Presentació a càrrec de la periodista Núria Casas.

INSCRIPCIONS OBERTES!