Skip links

Coneix l’agenda de la jornada ‘Recuperem la normalitat’

El conseller d’Empresa Roger Torrent o el president de Foment Josep Sánchez Llibre, entre els ponents de l’Automobile Talks

Com ja us vam informar en la darrera newsletter, la Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, celebra el retorn progressiu a la normalitat. Així doncs, en el marc del saló Automobile Barcelona, hem programat la sessió ‘Recuperem la normalitat’ en una jornada més dels nostres esmorzars Automobile Talks. En aquesta ocasió, el format serà presencial i en streaming. El registre és gratuït i encara queden places per assistir de forma presencial. Tan sols us heu d’inscriure a través de l’enllaç que us facilitem més avall.

D’altra banda, us avancem el detall de tota l’agenda prevista. Una dotzena de ponents passaran per aquesta jornada que comptarà amb el conseller d’Empresa, Roger Torrent; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de Faconauto Gerardo Pérez; l’economista Fernado Trias de Bes, entre d’altres. El tret de sortida el donarà el president de la nostra patronal Fecavem, Jaume Roura, i la presentació anirà a càrrec de la periodista Núria Casas. Us fem arribar les agendes que trobareu en català i castellà.

Descarrega’t el programa aquí

Apunta les coordenades!
Dilluns 4 d’octubre de 2021
Horari: obertura de portes a les 9h, fins a les 13h
Accés: entrada gratuïta, limitada a l’aforament permès per la Covid-19