Skip links

Coneix la nova Junta Directiva del Gremi del Motor presidida per Jaume Roura

Aquest passat mes de març s’ha procedit a la renovació per quatre anys més de la Junta de govern de l’entitat i la presidència del Gremi del Motor. Jaume Roura i Calls ha estat proclamat president per proclamació, a l’haver constatat que tan sols hi havia una candidatura registrada. 

Com a cinquè president del Gremi, Roura exercirà el càrrec durant els pròxims quatre anys i, en paral·lel, també a la seva presidència a la Patronal Fecavem a Catalunya. Cal recordar que Jaume Roura és actualment president de la Unió Patronal Metal·lúrgica, UPM.

La nova Junta s’ha format amb l’objectiu de donar cabuda a tots els segments de l’ampli i variats components que va des de grups de concessionaris, concessionaris familiars, agències oficials i empresaris multimarca. Tots ells ofereixen solucions de mobilitat com són cotxes, motos o vehicles comercials i industrials nous i usats, amb implantació a la província de Barcelona.

D’altra banda, les vicepresidències recauen en Agustí Garcia, vicepresident primer; Josep Pont, de la branca concessionaris; Xavier Cabestany, dues rodes; Esteban Tomàs, agents oficials; i Jordi Ratera, empresaris multimarca.

El president Jaume Roura inicia el seu nou mandat amb una Junta directiva que tindrà lloc després de l’Automobile Talks que celebrem demà a Girona amb els presidents de la Federació de Gremis (Gremi del Motor, CORVE, ASTAVE i Associació Provincial d’Automoció de Lleida), per tractar en profunditat els obstacles que s’estan creant enfront la mobilitat privada i respondre als reptes que afronta el sector. 

Ben aviat, també s’avançaran els objectius marcats pels propers anys on el Gremi del Motor seguirà ampliant els seus reptes des del punt de vista dels serveis però també del posicionament mediàtic i com a actor influenciable en tots els àmbits, també el de l’administració.

JUNTA DIRECTIVA DEL GREMI DEL MOTOR

Càrrec dins la JuntaNom i Cognoms Entitat
PresidentJaume RouraLesseps Motor
Vicepresident PrimerAgustí García RubiesVallescar
V. Econòmic i Serveis OficialsEsteban TomasGrup Letamendi
V. ConcessionarisJosep Pont TricueraMaas
Vicepresident MultimarquesJordi Ratera AparicioAutomoviles Ratera
V. Dues RodesXavier Cabestany IllanaMaquina Motor
SecretariEnric Fauste FornellMovento
VicesecretariPere Carles SubiràQuadis
ComptadorAntonio PerezModernmovil
TresorerJoan Clape GolFecosauto
Vocal 1Josep Bragulat NuñoMaam
Vocal 2Dani Ortuño AlonsoAuto Ortuño
Vocal 3Xavier Arenas de-SorarrainComercial Impala
Vocal 4Eduard Ratera AisaAutomoviles Ratera
VocalJose Miguel Sebastian RoyoSubaru Barcelona
VocalJose Luis Quiroga JorgeTaes Motor
VocalMaria Masana Sarauto
VocalJaume Roura BanusLesseps Motor
VocalJorge del Olmo GonzalezEspacio Harley D.
VocalMiguel Angel Garcia MoretaM-Automoción
VocalJosep Basols AguilarMotorcat Premium
VocalJaume CurtiellasRmotion Automotive
VocalAriadna RoviraRovira Motor
VocalAlicia Lafuente BelAutovivo Grup
VocalEduard RabertRabert Trucks I.