Skip links

Els cotxes elèctrics, els protagonistes de l’Automobile Barcelona

Ahir es va inaugurar, per premsa i professionals, l’Automobile Barcelona i demà dissabte obre al públic. El certamen compta amb 23 firmes de cotxes i mostrarà una gran varietat de vehicles elèctrics.

Sota el lema Torna la il·lusió, Automobile Barcelona acollirà les novetats de 23 marques d’automòbils en una de les majors cites del sector d’aquest any. El certamen, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 30 de setembre al 10 d’octubre, mostra als visitants, el futur de la mobilitat sostenible i és, de nou, una gran plataforma per al sector de l’automoció, contribuint a la reactivació de les vendes. El saló mostra 18 novetats, entre elles una primícia mundial i una europea. 

Els cotxes elèctrics, grans protagonistes de les novetats d’Automobile Barcelona. Aquest Saló Internacional de l’Automòbil organitzat per Fira de Barcelona, es converteix un any més en el gran aparador de l’automoció, amb més de 20 marques assistents al certamen que presentaran 15 nous models d’automòbils i tres vehicles de mobilitat personal, amb l’electrificació com a gran protagonista. 

Automobile Barcelona és un dels majors aparadors del sector d’automoció. Estem davant d’un canvi imparable en el món de la mobilitat i ens sentim orgullosos de donar suport, des de la nostra Patronal Fecavem, a aquesta gran plataforma des de la qual el sector arriba al públic i a molts porfessionals del sector, amb l’objectiu de donar a conèixer les primícies comerciales actuals i les tendències de futur.