Skip links

Ja tenim data per la trobada amb els comercials del futur i els nostres agremiats!

Des del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, us informem que el proper 18 d’abril d’enguany, convocarem a les empreses agremiades al punt de trobada per posar en contacte alumnes del Curs de Comercials de l’automoció i les empreses que els acullen. 

D’aquesta manera, el Gremi del Motor, però també tota la patronal catalana Fecavem, col·laborem activament en la formació del jove alumnat del curs per a comercials d’automoció, un programa de Formació Professional de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials, en règim d’alternança dual, que va certificar el seu èxit d’assistència en la darrera jornada celebrada des del Saló del VO a Fira Barcelona.

Coneix els instituts

Així doncs, des del passat mes de setembre, els alumnes amb els quals col·laborem pertanyen als següents Instituts:

  • Barcelona – Joan Brossa 
  • Terrassa  – Montserrat Roig
  • Sant Boi de Llobregat – Marianao

Tot l’alumnat ha assistit a la formació en el seu centre formatiu respectiu i, per completar la formació, els agremiats que voluntàriament vulguin participar, tenen l’oportunitat d’acollir-los, fent el període d’integració per conèixer de primera mà les tasques i responsabilitats laborals.

Aposta per l’FP Dual

En acabar el curs, el proper mes de juny, es fa un primer contacte amb l’empresa i al setembre, coincidint amb el segon curs de l’alumne, es comença el període DUAL combinant dos dies al centre educatiu i tres dies d’aprenentatge a la mateixa empresa agremiada. 

D’aquesta manera, Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona vetllen per la qualitat del programa, especialment perquè els continguts estiguin actualitzats i els alumnes hagin tingut ja una primera aproximació al nostre sector laboral. Ara ja ha arribat el moment que obrim la participació a les empreses associades i puguin entrar en contacte amb alumnes que es preparen per incorporar-se al mercat laboral. Trobaréu més informació al Gremi del Motor. Reserveu la data per assistir i donar la benvinguda als joves.