Skip links

El nostre compromís amb Fira

La vida continua, l’automoció catalana ha de salvar l’exercici 2020 i volem seguir donant els serveis que sempre ha pogut comptar el comprador final. Aquest Saló d’Ocasió es desplaça a tot el territori, des de cada concessionari, compravenda o expositor. Si la situació ho permet, esperem renovar el nostre compromís amb Fira de Barcelona, des d’on fèiem un format en un punt únic i esperem seguir treballant junts després del tràngol que és per a tots, la Covid-19.

Com a organitzadors que som, la nostra intenció es no perdre el fil conductor del Saló i evitar tenir un any 2020 en blanc. La marca és compartida, ens reforça a tots, hem de seguir vius i seguir lluitant malgrat la situació i no volem desfer-nos d’ella. Hem vist com tots els sectors s’han reinventat per poder tornar i seguir vivint quan tot això passi. L’automoció catalana fa el mateix i complim les normes que el Govern imposa, a tall d’exemple amb el perímetre comarcal. Per això, la marca de campanya és: ‘El Saló d’Ocasió, aquest any a prop de casa teva’. Posem en valor el 2020 com una excepció, amb “aquest any” i no ens deslliguem d’un projecte d’èxit que estem convençuts que així seguirà per molt que altres models puguin anar fent-se compatibles.

I ara, ja pensant amb el Saló 2021, i amb l’objectiu de donar la màxima potencialització del mateix, és per aquest motiu que s’ha fet una acció excepcional: per ajudar les empreses del nostre sector com es la nostre obligació, en cap moment perjudicar la força de Fira, i en aquest cas  el Salo d’Ocasió. Darrerament, entre les dues organitzacions, li hem donat una força i un poder d’atracció. També volem seguir treballant perquè les properes edicions siguin encara més atractives pels expositors i visitants.