Skip links

El president del Gremi del Motor, Jaume Roura, escollit com a vicepresident de Foment del Treball

La nova Junta Directiva de Foment del Treball comptarà amb la vicepresidència del senyor Jaume Roura i Calls, com a president del nostre Gremi del Motor i també de Fecavem, amb què representa la patronal UPM. Celebrem que l’automoció també quedi ben representada en la patronal més important dels autònoms, micro pimes, pimes i grans empreses de Catalunya.

Així doncs, l’Assemblea General de Foment ha ratificat l’elecció de Josep Sánchez Llibre com a president de la institució, un cop ha estat proclamat per la Mesa Electoral. La candidatura de Sánchez Llibre ha estat l’única presentada en el procés electoral que ha culminat avui amb la ratificació també dels nous vocals de la Junta Directiva. En presentar-se només una sola candidatura a la Presidència de Foment i 76 candidatures per a sengles vocalies de la Junta Directiva, no ha calgut sotmetre els candidats al sufragi dels electors de l’Assemblea.

Des del Gremi del Motor i, per extensió la Patronal Fecavem, volem felicitar el senyor Josep Sánchez Llibre per aquest segon mandat que coincideix amb el tancament de l’aniversari de l’entitat, amb 250 anys d’història a les seves esquenes. D’altra banda, els reptes socials i econòmics que es plantegen pels propers quatre anys de mandat no són menors, tenint en compte la situació política i econòmica que estem vivint: en total ja sumem tres crisis des del 2008, comptant la guerra d’Ucraïna.