Skip links

Ens preparem per la nova mobilitat de Barcelona ciutat

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona ha iniciat una ronda de contactes amb responsables de mobilitat del plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona, una vegada que ja està definida la seva composició. 

Així doncs, hem mantingut reunions amb els responsables de l’actual govern del PSC, Junts, ERC i PP durant aquest passat mes d’octubre, que han servit per transmetre les necessitats del sector i establir les bases de col·laboració per aquest nou mandat electoral. 

Alguns temes tractats han estat les noves ZBE, la càrrega i descàrrega, la nova regulació dels patinets o la circulació per la ciutat són aspectes vitals en la mobilitat urbana actual i des del Gremi del Motor s’ha obert la porta a col·laborar, vetllant pels interessos del col·lectiu representat i els ciutadans de Barcelona.

Així doncs, l’actual alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, es va mostrar molt interessat en recollir les impressions que ja li vam traslladar en el període electoral en el marc del Gremi Confidencial i mantindrem properes reunions per avançar conjuntament en millorar l’estat actual de la mobilitat privada.

També el regidor Daniel Sirera del PP ens ha fet arribar l’interès per totes les activitats que portem a terme, així com Elisenda Alamany per Esquerra.