Skip links

Extremeu durant l’estiu les mesures de seguretat dels vostres centres de distribució

El Gremi del Motor s’ha reunit amb els Mossos d’Esquadra per fer el seguiment i tenir la previsió d’una campanya d’estiu que es preveu complicada en matèria de robatoris per als nostres concessionaris. Així doncs, aquests mesos, especialment fins setembre, cal extremar les mesures de seguretat per evitar que es cometin delictes.

El sector del comerç de vehicles pateix aquest problema i us avancem que tornant de vacances, us traslladarem recomanacions i consells pràctics en la gestió de la vostra activitat comercial i de postvenda, així com en el moviment dels vehicles propis i de clients. Però per avançar-nos als fets, els Mossos d’Esquadra faciliten consells preventius durant l’activitat comercial, tant en el negoci, l’operativa de les targetes de crèdit i els bitllets.

El Gremi del Motor també ha parlat amb la unitat de robatoris d’aquest cos i pot confirmar que aquesta pràctica augmentarà de forma significativa en establiments de luxe com joieries o concessionaris. La pràctica del robatori per encastament no ha cessat però es preveu un repunt molt significatiu. Lamentablement, des del nostre Gremi ja coneixem el primer fet de la temporada. El passat 10 de juny, al voltant de les dues de la matinada, es va produir un robatori sent víctima el concessionari SEAT que està ubicat a l’Avinguda Pau Claris de Martorell. Novament, el mètode fet servir pels lladres va ser el d’encastament d’un vehicle. Com que no hi ha diners en efectiu en el concessionari, l’objecte del delicte és el robatori de vehicles.