Skip links

Els nostres estudiants visiten el Saló Ocasió

Coincidint amb la inauguració del Salón Ocasión a Fira Barcelona el passat 22 de novembre, tots els alumnes del curs de comercials d’automoció que impulsem conjuntament des de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat, van poder visitar el recinte firal.

Abans d’accedir a l’espai firal, el president de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat, Jaume Roura, els va dirigir unes paraules de benvinguda a la Sala de Premsa de Montjuïc. També van intervenir el responsable de recursos humans de Movento, Ignacio Cabeza, el Director d’Automòbils de Caixabank Payments & Consumer, Manel Ble, així com els coordinadors dels instituts amb qui portem a terme aquest curs, els professors Luis Casal de l’Institut Joan Brossa, i Alejandro Montero de l’Institut Montserrat Roig. També van participar dos alumnes que han completat el cicle formatiu fent pràctiques a concessionaris, l’Àngela Pérez i en Juan Fernández.

La sala de premsa de Fira Barcelona es va quedar petita per acollir els joves alumnes, que van tenir l’oportunitat de viure d’aprop el desenvolupament de la tasca comercial. Aquesta setantena d’alumnes estan completant el primer cicle del seu ensenyament i les empreses del sector podran contactar amb ells a partir del mes d’abril de l’any vinent.

Oportunament i de forma coordinada, el sector empresarial liderat pel Gremi del Motor i els instituts Joan Brossa de Barcelona, Montserrat Roig de Terrassa i Marianao de Sant Boi, convocaran a les empreses per completar la formació dels esmentats alumnes. Aquest projecte compta amb el suport de Caixabank i és conforma tot un trajecte formatiu consolidat, que ja supera els cinc anys de vida.