Skip links

Assistència rècord de la 10a edició Expoelèctric


Expoelèctric és el punt de trobada i exposició de vehicles elèctrics i de les energies renovables. Aquest cap de setmana, el Gremi del Motor ha pogut constatar l’interès per la nova mobilitat elèctrica. El servei que hem ofert, conjuntament amb el Gremi d’Instal·ladors, ha donat la possibilitat de conèixer el vehicle a mida per a cadascun dels interessats orientat a la conducció elèctrica.

Més de 30.000 persones s’han interessat en aquesta fira celebrada a l’Arc de Triomf de Barcelona. Expoelèctric tanca la desena edició amb un rècord de cotxes elèctrics exposats de les principals marques automobilístiques del sector. En concret, la fira ha triplicat el número d’automòbils exposats, respecte a l’última edició del 2019.

L’Elena i la Carla, les dues responsables de la carpa del Gremi del Motor d’informar als assistents

També s’amplia una oferta cada vegada més variada amb 40 models exposats. La cita també ha tingut més d’una setantena de vehicles de dues rodes en exposició.

 Els assistents han gaudit d’un ambient familiar i pròxim amb múltiples activitats gratuïtes, lúdiques i divulgatives entorn al vehicle de zero emissions i les energies renovables en una cita única, impulsada per la Generalitat de Catalunya. A més, l’edició d’enguany ha estat la més participativa, i la que més ha interactuat amb el públic. L’activitat Viu una experiència sostenible ha estat aquest diumenge una manera de conèixer els avantatges de la mobilitat sostenible i provar “in situ” com funcionen els vehicles de les diferents marques que aposten per aquest tipus de mobilitat.