Skip links

Febrer, “Primer trimestre”

Ja hem tancat el primer mes de l’any 2021. El gener acostuma a ser un mes especial, per tancament d’exercici i per rematar les operacions pendents de final d’any, però enguany, encara més complicat per la maleïda pandèmia de la Covid-19. Aquesta, segueix castigant la salut de les persones i, a la vegada, la de les empreses.

Nosaltres, malgrat tot, hem suportat un 2020 amb totes les dificultats però sobrevivint millor que altres sectors. I ara entrem al 2021, amb una situació no fàcil, ja que el virus segueix amenaçant i creant unes incerteses a tothom. Aviat es complirà un any del primer confinament, portant-nos uns canvis de vida inesperats i es per això que hem d’estar molt atents als esdeveniments. Els indicadors preveuen un primer trimestre complicat, pendent de l’arribada de la vacuna per donar-nos tranquil·litat. Per tant, cal fer molta bondat i precaució perquè la salut es bàsica per a resistir.

Des del Gremi del Motor i Fecavem seguim vetllant pels nostres associats, atents a tots els moviments públics, polítics i impulsant totes les ajudes possibles. Voldria destacar la més important des del passat 11 de maig del 2020: vàrem obrir les portes de les nostres empreses i , a dia d’avui, seguim oberts. Cal dir que no tots, ja que els companys de les altres comunitats autònomes d’Epanya no poden dir el mateix. Per això cal recolzar el Gremi del Motor i la patronal catalana Fecavem com a interlocutors del sector.

Estem insistint en la congelació de l’impost de CO2. I, encara que no acceptin la nostre petició, seguirem insistint i defensant tots els temes de mobilitat tan penalitzada. En definitiva, seguirem fent-nos escoltar perquè com diu la dita, “qui calla atorga”.

D’altra banda, estem atents a totes les ajudes oficials per informar-vos puntualment i reclamem les ajudes per a renovar el parc antic. En aquests moments, sembla que la voluntat del govern d’Espanya se centra per treure alguna ajuda, seguim insistint.

El proper 4 de febrer tenim una webinar per a informar de les previsions de mercat d’aquest 2021 i les tendències de l’economia. Us convido a participar-hi.

En resum, seguim treballant en defensa del sector, fem tot el lobby possible perquè ens respectin com a empreses necessàries per la societat i no podem afluixar. Arriben temps millors, no ho dubteu.

Una abraçada i endavant!