Skip links

Fecavem, present al 250è aniversari de Foment del Treball Nacional

El president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura, i el portaveu de Fecavem i secretari general del Gremi del Motor, Joan Blancafort, van assistir a la celebració del 250è aniversari de Foment del Treball. Com a entitat i patronal que vetlla pel teixit social, l’empresariat català i el benestar econòmic, la nostra entitat no podia faltar amb qui sempre hem col·laborat i sumat forces en la reivindicació dels nostres drets. El darrer exemple, la carta que vam enviar a la conselleria de Territori i Sostenibilitat advertint dels problemes que ocasionaria l’entrada en vigor de l’impost CO2 només a Catalunya.

Tornant a l’acte, celebrat al museu MNAC, aquest va comptar amb l’assistència de destacades personalitats, entre les quals es troben el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. D’altra banda, el rei Felip VI va presidir lacte de lliurament de les Medalles Commemoratives i dels XIV Premis Carles Ferrer Salat.

Els XIV Premis Carles Ferrer Salat reconeixen a Bellapart com Pime de l’Any; a Grup Sorigué en la categoria de Compromís Social; Hercal Diggers en medi ambient; Carrefour en Igualtat; i dos premis ex aequos: grup Eulen i Fundació García Cugat en Innovació; i Fluidra i Wallbox en Internacionalització.