Skip links

Fecavem, finalista del Premio Alianza

La nostra Patronal Fecavem, una de les finalistes del Premi Aliança. El seu reconeixement es deu, segons subratlla el jurat a: “La qualitat, atès que el projecte dona resposta a la dificultat de trobar personal format i qualificat per als departaments comercials dels concessionaris del sector de l’automòbil. Per la innovació, ja que fan un assessorament laboral a micro pimes per a l’extensió del projecte i impulsen un procés de matching. I per la cooperació i la participació, ja que el projecte va néixer de la creació d’un equip de treball, i periòdicament es reuneix la comissió de seguiment (formada per tots els actors involucrats) per fer seguiment de la formació i millorar-ne el funcionament”.

El Premi Aliança per a l’FP Dual, creat el 2017 per reconèixer el compromís amb l’FP dual a Espanya, atorga visibilitat a les bones pràctiques guanyadores, així com als seus actors involucrats. L´edició d´enguany està organitzada per la Fundació Bertelsmann i la Fundació CEOE. Amb aquest premi s’aposta per la innovació en models d’aprenentatge basats en la formació en entorns reals de treball.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar el teixit empresarial, els centres educatius, les organitzacions i la societat sobre la necessitat d’impulsar una formació professional dual de qualitat al nostre país. Això desembocarà en una reducció de la desocupació juvenil, una millora de la competitivitat de les nostres empreses i l’acostament entre el món empresarial i l’educatiu.

Us animem a assistir a la Gala del proper 7 de juny on coneixerem si som l’entitat guanyadora.

INSCRIPCIÓ

Moltes gràcies!