Skip links

Fecavem forma els nous comercials de l’automoció

Fecavem i el Gremi del Motor convoquen, com ja hem fet en anys anteriors, una nova sessió formativa en el marc del Saló Ocasió de Fira Barcelona, dirigida als alumnes que cursen l’FP de Grau Superior del cicle Gestió de vendes i espais comercials conjuntament amb l’Institut Joan Brossa de Barcelona i l’Institut Montserrat Roig de Terrassa i l’Institut Marianao de Sant Boi de Llobregat. 

En acabar la sessió, els alumnes accediran al recinte firal de la mà dels seus professors i agafaran contacte directe amb l’activitat comercial del sector. Aquesta és una manera ràpida de saber més d’aquesta iniciativa que la trobareu en aquest vídeo que ens ha facilitat CaixaBank Dualitza i exemplifica de forma clara el procés formatiu de l’alumnat i el paper de les empreses participants.

Us avancem l’agenda prevista pel dimecres 22/11/2023, que tindrà lloc a la sala de Premsa del recinte Firal de Montjuic de Plaça Espanya:

  • Iniciarem els parlaments a les 16.30h, amb una intervenció del president de Fecavem, Sr. Jaume Roura
  • La segona benvinguda anirà a càrrec del representant d’ensenyament designat per la Generalitat de Catalunya
  • Torn d’intervencions i parlaments dels representants del sector empresarial (MOVENTO, per part nostre), un Institut i un alumne. 
  • Per gentilesa de Caixabank Consumer Finance, farà una ponència un expert del sector que tancarà l’acte.

Aquesta jornada la pilotarà la periodista i responsable de comunicació de Fecavem i el Gremi del Motor, Núria Casas. 

Enllaç d’inscripció imprescindible a efectes de control d’aforament