Skip links

Fecavem i el Gremi del Motor s’oposen a les polítiques contra el vehicle privat

Us informem que aquest darrer mes de gener, Fecavem i el Gremi del Motor han registrat directament al·legacions en contra de la reforma de la Via Laietana pel seu greu impacte negatiu en la mobilitat com a eix bàsic de la ciutat. 

I ara novament ens sumem a la nova iniciativa de Foment, continuant en la nostra tasca de vetllar pels perjudicis que ocasiona l’actual política de mobilitat municipal, que planifica una ciutat apta per a les solucions de mobilitat amb les quals opera a la ciutat, la seva xarxa d’autobusos, metro i de mobilitat personal Bicing.

Foment del Treball Nacional demana a l’Ajuntament de Barcelona paralitzar el programa “superilla” i obrir un diàleg constructiu amb els agents econòmics, en considerar que és un clar exemple de política equivocada i que hauria de ser rectificada. 

El Govern municipal de Barcelona ha posat la directa en l’execució d’obres amb alt impacte en la mobilitat actual, menystenint qualsevol advertència en sentit contrari. De fet, l’espai de diàleg sobre mobilitat conegut com a Pacte per la Mobilitat gairebé no té activitat i els indicadors sobre la mobilitat en els darrers anys no es donen, provocant indefensió i desconeixement a entitats com la nostra, que els segueix de prop.

En ser la ciutat de Barcelona una referència per a la resta dels ajuntaments, seguim les seves decisions, conscients del seu impacte perquè és ja una realitat que el terme de les superilles apareix en altres projectes de mobilitat d’altres ciutats i pobles.