Skip links

Fecavem i el Gremi del Motor renoven el seu conveni de col·laboració amb Fira Barcelona

Del 26 de novembre al 4 de desembre, torna el Saló Ocasió, després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia de la covid i les seves conseqüències. Amb la voluntat de continuar sent la plataforma de referència per a marques i distribuïdors del sector de l’automoció i del vehicle seminou, aquesta nova edició del Saló Ocasió tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc. Des de la nostra patronal, som conscients i no estem aliens a la realitat de mercat actual, condicionat a les limitacions d’estoc que afecten la compravenda de vehicles seminous. Així doncs, les principals novetats del Saló són:

– Es concentra tota l´oferta en un únic pavelló: Palau 8 (Montjuïc, Barcelona).

– L’exposició al públic ocupa una superfície neta de fins a 11.000 metres quadrats, donant cabuda a més de 500 vehicles i facilitant addicionalment les zones de campa per a l’estacionament i la reposició de vehicles.

– Organització de l’oferta al llarg d’un únic i ampli passadís central per facilitar la visibilitat de totes les empreses i millorar l’experiència de visita.

Us facilitem dades d’interès per participar! Contacte comercial ANDREU SANCHO / asancho@firabarcelona.com

Tanquem un conveni de col·laboració amb Fira Barcelona

Coincidint amb el Saló, també hem fet un pas més per consolidar la nostra aposta amb aquest esdeveniment. Així doncs, Fecavem i el Gremi del Motor han signat el nou conveni de col·laboració amb Fira Barcelona, amb el propòsit que la capital catalana continuï sent la seu del gran esdeveniment del VO a nivell nacional i un espai d’exposició disponible per als associats.

FIRA BARCELONA

Les entitats signants treballen conjuntament per a la celebració d’aquest nou certamen, que coincideix amb l’edició número 40 del Saló, amb una cobertura total d’empreses vinculades a Fecavem i el Gremi del Motor. Una exposició d’aquestes quatre dècades amb els millors moments viscuts, tancaran l’aniversari d’enguany.