Skip links

Fecavem i el Gremi del Motor, a l’acte ‘Prou ja’

Aquest migdia, el president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura, ha assistit a l’acte empresarial unitari a l’Estació del Nord amb el manifest conjunt de més 300 entitats del món econòmic i social de Catalunya.

El manifest Ja n’hi ha prou. Centrem-nos en la recuperació impulsat des de Foment del Treball i PIMEC, conjuntament amb Fecavem i el Gremi del Motor, i més de 300 entitats representatives del món econòmic, empresarial, social, cultural i esportiu de Catalunya, ha aconseguit avui alçar la veu en un clam unitari a favor de la no violència, per defensar a les ciutats dels actes vandàlics de les últimes setmanes i demanar al Govern de la Generalitat, a l’Ajuntament de Barcelona, i a la resta d’ajuntaments de Catalunya, que “exerceixin la seva autoritat democràtica i les seves responsabilitats sense complexos”.

Els drets s’han d’exercir de manera cívica i pacífica, tant quan expressen adhesions com protestes i sempre respectant la llibertat, la seguretat i les propietats de tots.

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, i el president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura

El president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura, considera que “ha sigut un acte molt responsable davant dels moments que vivim” i ha afegit, com diu el lema, que “ja n’hi ha prou. centrem-nos en la recuperació”.
L’acte ha estat d’una enorme transcendència ja que han estat representats més del 90% del PIB català, i més de 400.000 empreses, que donen feina a més de 2,3 milions de famílies.

LLEGEIX EL MANIFEST!