Skip links

Fecavem, membre del Grupo Diagonal, es reuneix amb el Conseller d’Empresa, Roger Torrent

El Grupo Diagonal s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, a qui ha presentat el pla d’acció per a l’automoció.

Fecavem forma part d’aquest grup juntament amb Anfac, Clúster d’Automoció de Catalunya (CIAC), CCOO Indústria, UGT-FICA, Ficosa, Fira de Barcelona, ​​Foment del Treball, Fundació Repsol i Seat, i està coordinat per Grant Thornton. Així doncs, el president de Fecavem, Jaume Roura, i el secretari general de Fecavem, Joan Blancafort, participen de les taules de treball on la mobilitat va en un únic consens entre patronals i sindicats, sector públic i privat

El conseller Torrent assegura que el projecte “va en línia a la transformació del sector de l’automoció a Catalunya” i defineix com a imprescindible la reindustrialització i avançar en la descarbonització.

Els representants del Grup Diagonal recalquem la necessitat de “facilitar la comprensió d’una realitat cada cop més complexa i ajudar en la definició i l’assignació necessària de recursos i polítiques” per crear l’ecosistema innovador de la indústria de la mobilitat sostenible a Catalunya. “Per això, cal desenvolupar un fòrum de debat obert i conjunt, amb idees i propostes per mantenir les fàbriques ancorades al territori”, subratllem en el nostre comunicat.

Des de Fecavem, us anirem informant puntualment de totes les accions que presentem. El tret de sortida públic el vam donar en el darrer Automobile Barcelona del mes de maig dins la jornada sobre electrificació i descarbonització que la nostra entitat va liderar.