Skip links

Fecavem renova l’acord amb BBVA per l’Automobile Talks

Des de la Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, celebrem la renovació de l’acord amb el nostre partner principal, BBVA Consumer Finance, per seguir impulsant les conferències Automobile Talks orientades als coneixements sobre motor i mobilitat.
El propòsit és acompanyar i donar suport a les empreses associades que ofereixen solucions de mobilitat sostenible als seus clients, sent BBVA Consumer Finance el soci principal en el finançament.

El president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura, i el director territorial de BBVA Consumer Finance, Xavier Vila, van signar l’acord el passat 20 d’abril, coincidint amb la webinar sobre mobilitat urbana. Des del BBVA Consumer Finance, s’ha presentat la campanya especial per impulsar el Pla Moves III, l’objectiu és accelerar la descarbonització de la mobilitat. Aquesta iniciativa permetrà que els concessionaris puguin oferir als seus clients millors condicions per a l’adquisició de vehicles elèctrics i híbrids endollables. Es calcula que 900 punts de venda de vehicles a Catalunya podran oferir aquest pla.