Skip links

Fecavem es reuneix amb diferents actors de l’automoció des del Congrés Faconauto

El Congrés Faconauto 2024 va tornar a ser el punt de trobada de la indústria, tant a nivell nacional com internacional, reunint així el conjunt d’actors que tenen cura de la salut d’un sector estratègic a l’economia del nostre país. L’última edició del Congrés, la trenta-tresena, no va ser una edició més en la història de la patronal dels concessionaris, ja que va aconseguir congregar prop de 2.000 persones al Palau Municipal d’IFEMA Madrid al llarg de les dues jornades, cosa que suposa un nou rècord d’assistència de l’esdeveniment més rellevant del sector a Espanya.

El Portaveu i Secretari General de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, Joan Blancafort, va viatjar fins a Madrid per reunir-se amb diferents socis i possibles col·laboradors, així com conèixer les darreres tendències del mercat. Alguns dels contactes que van servir per sumar sinèrgies van ser amb Glasurit, Inventario.pro, GANVAM, DAT Automóvil Ibérica o Enterprise, entre d’altres.

A més, també va ser un bon punt de trobada per compartir impressions amb les quatre províncies catalanes: Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona. I amb els seus representants respectius del Gremi del Motor, l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, CORVE Girona i Astave Tarragona.

L’èxit de Faconauto 2024 no es pot explicar sense les 75 empreses patrocinadores que van donar suport a l’esdeveniment i en van fer un espai únic, en què es van compartir coneixements i valuoses experiències viscudes al món de l’automòbil, sota el lema #Re_Evolución que posiciona a l’automoció com a protagonista indiscutible del canvi cap a un futur més sostenible.

Faconauto 2024 també va rebre durant les dues jornades la visita d’importants representants institucionals. Borja Sémper, vicesecretari de Cultura i portaveu del PP , va inaugurar amb Marta Blázquez, presidenta de Faconauto; Wayne Griffiths, president de la patronal dels fabricants de vehicles, Anfac; i Francisco J. Riberas, president de la patronal dels fabricants de components, Sernauto aquesta edició del congrés.