Skip links

Fecavem viatja a Estrasburg per entaular contactes amb els eurodiputats

El darrer ple del Parlament Europeu celebrat a Estrasburg del 22 al 25 d’abril va servir per tancar la legislatura abans de les eleccions europees que, a Espanya, se celebraran el proper 9 de juny. Fins a una vuitantena de normatives i lleis van arribar a tancar-se en aquest ple frenètic que posa damunt la taula la importància que ens juguem amb el futur d’aquestes eleccions que ja tenen molta força legislativa a tots els estats membre en matèria fiscal, d’automoció i social.

Per tot plegat, el Departament de Comunicació de la nostra entitat encapçalat per Núria Casas, va viatjar durant aquests quatre dies a la ciutat francesa per conèixer de ben aprop el sistema parlamentari europeu i entaula converses amb els diferents grups representats. Cal destacar, en matèria d’automoció, el paper que ha dut a terme l’eurodiputada del PNV i expresidenta del Parlament Basc, Izaskun Bilbao; l’eurodiputada del PSC, Laura Ballarín; o la potència que tenen les comissions entorn l’automoció liderades per la classe política del nostre país com Lina Gálvez, Vicepresidenta de la Comissió d’Indústria, tant en metall com automoció.

Aquesta trobada serveix per entaular converses i fer sentir la veu de la nostra patronal en matèries tan mediàtiques com la normativa pel 2035 en matèria de combustió, entre d’altres. Us mantindrem informats.