Skip links

Fira Barcelona, amb el Gremi del Motor, aplacen el Saló d’Ocasió

Es prepara el nou projecte alternatiu ‘Portem el Saló a les nostres exposicions’
Fira de Barcelona comunica oficialment la decisió de suspendre l’edició del Saló Ocasió de Barcelona prevista per a finals de novembre, a causa de la situació actual del coronavirus i la frenada que suposen les recents mesures preventives governatives que afecten directament a la seva viabilitat.
El director de la sala, el Sr. Josep Antoni Llopart obre una finestra d’oportunitat de cara al primer trimestre del proper 2021 si les circumstàncies i l’entorn evolucionen favorablement. En aquesta mateixa línia, el president de la Sala, el Sr. Jaume Roura argumenta el següent: “Prèviament s’han valorat totes les opcions i propostes que en funció de l’evolució de la pandèmia, es pugui celebrar aquesta edició extraordinària. Finalment, es planteja la possibilitat d’iniciar una alternativa molt potent que en els propers dies detallarem i serà única”.
Així doncs, des del Gremi del Motor us anunciem que iniciarem una campanya de comunicació amb el missatge ‘Portem el Saló a les nostres exposicions’, que mantindrà l’esperit del Saló desplaçat arreu del territori. Us mantindrem informats ben aviat.