Skip links

Forma els teus treballadors en matèria de protecció dades

Des de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat, impulsem l’oferta formativa actualitzada en matèria de Protecció de Dades (100% adaptada al Sector Automoció). Amb la col·laboració del servei de referència Apemar, incorporem importants novetats que han de ser conegudes per tota organització, en particular, per aquelles dedicades a la venda i postvenda de vehicles, així com els seus recanvis, altrament, més aviat que tard s’acabessin cometent errors o omissions que poden comportar conseqüències greus (sancions econòmiques, pèrdues de reputació, fugides de dades, etc.). A més, el desconèixer les possibilitats que la normativa brinda a les organitzacions, implica estar perdent oportunitats de negoci (luxe que no ens hauríem de permetre).

L’oferta formativa consta de 3 Tallers independents entre si, de manera que les persones interessades puguin triar la formació que afecta directament la seva àrea d’especialització. A cada enllaç figuren els continguts formatius i les seves tarifes.

“TALLER PRÀCTIC PER A RESPONSABLES RGPD”. (Barcelona – 13 de febrer del 2024 – GREMI DEL MOTOR). Recomanat per a Responsables i Coordinadors RGPD.

“TALLER PRÀCTIC PER A RESPONSABLES MÀRQUETING-CRM I CALL CENTER”. (Barcelona – 14 de febrer del 2024 – GREMI DEL MOTOR). Recomanat per a Gerents, Responsables i Coordinadors RGPD, Responsables de Màrqueting-CRM i Call Center.

“TALLER PRÀCTIC PER A RESPONSABLES RECURSOS HUMANS”. (Barcelona – 15 de febrer del 2024 – GREMI DEL MOTOR). Recomanat per a Responsables i Coordinadors RGPD i Responsables de Recursos Humans.

  • APROFITEU EL CRÈDIT FUNDAE!
  • EXISTEIX LA POSSIBILITAT D’IMPARTIR AQUESTS CURSOS EN MODALITAT “IN COMPANY”

Confiem que la informació facilitada sigui del vostre interès.