Skip links

Nous cursos de formació, també en vehicles elèctrics

Ja es poden matricular els alumnes al curs de comercials de l’Automoció que comença el proper mes de setembre. Entrem en la quarta edició del nostre projecte formatiu amb l’inestimable suport i col·laboració dels instituts Joan Brossa de Barcelona i Montserrat Roig de Terrassa

Aquesta oferta formativa als joves consisteix en un curs de Formació Professional de Grau Superior de gestió de vendes i espais comercials amb orientació a l’automoció que impartim en règim dual. Això vol dir que la formació s’inicia a l’institut i més tard es completa i en el centre de treball. 

Alumnes dels darrers cursos

A més de posar en contacte els alumnes amb les empreses del sector, la tasca del Gremi del Motor és assegurar que la formació dels joves en l’àrea comercial de l’automoció sigui de qualitat. En aquesta línia, us informem que hem renovat els continguts i material docent de cara a aquesta nova edició. El pas del temps i els profunds canvis en el sector i els derivats de la pandèmia per la Covid-19 ens ha obligat. El nou contingut l’hem traslladat al professorat dels instituts a través del nostre equip d’experts, els responsables David Ortega i Miquel Sentís.

Formació de suport per la venda de vehicles elèctrics 

Però encara tenim més novetats per presentar. També el setembre llançarem una proposta formativa de nivell bàsic i mitjà d’1 i 2 dies de durada respectivament, dirigida al personal en actiu per formar els equips comercials i el servei postvenda, amb la finalitat de garantir la seguretat de les persones. El voltatge dels motors elèctrics s’ha de conèixer i el coneixement i la capacitació és necessària. La nostra proposta formativa segueix els estándards de la informació 200-006 de la DGUV.

La formació es pot fer en el centre de formació i alternativament en unes instal·lacions d’empresa si compleixen uns determinats requisits. Tots els interessats, esteu atents perquè llançarem aquesta proposta que us recomanem seguir perquè moltes empreses ja comercialitzen i reparen vehicles elèctrics.