Skip links

Forma’t en vehicles elèctrics i híbrids

Fecavem i Maswer Tallers Barcelona proposen una formació específica per a transmetre coneixements als professionals del motor amb dos mòduls formatius, que també inclouen l’aprenentatge en l’objectiu de protegir i preveure potencials riscos de descàrregues elèctriques.

L’automoció s’està transformant de forma accelerada com a conseqüència de la necessitat d’incorporar solucions de mobilitat més netes i eficients. Sempre ho diem: som nosaltres, el propi sector, qui lidera la innovació i la recerca en nous models més sostenibles. En aquest nou escenari tenen una major presència els vehicles elèctrics i, més endavant, també ho seran els vehicles connectats i autònoms. Per això és necessari que els equips comercials i de postvenda que estan en contacte amb els vehicles elèctrics, s’entrenin i coneguin  -més enllà de la formació sobre producte de la seva marca-, com tractar, manipular, usar aquests vehicles, els sistemes de recàrrega i la normativa relativa al vehicle elèctric.

Miquel Champer és Consultor de Maswer i l’encarregat de liderar i coordinar aquesta formació. Centrats en formar dins l’àrea comercial i de postvenda, el títol adquirit està certificat i acreditat públicament. Trobareu el detall de tota la informació i com fer la vostra inscripció en l’enllça del Gremi del Motor.