Skip links

Seguim formant els nostres professionals: inscripcions obertes per un nou curs!

Especialitza’t en vehicles elèctrics i híbrids, amb alt voltatge, 100% bonificable
Des del Gremi del Motor impulsem nous cursos formatius i us facilitem com fer-ho. D’entrada, el curs que us proposem és 100% bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE) i us oferim la nostra ajuda per tramitar-ho.

Per què és important aquesta formació?
L’automoció s’està transformant per la necessitat d’incorporar solucions de mobilitat més netes i eficients. En aquest nou escenari, tenen una major presència els vehicles elèctrics i més endavant els vehicles connectats i autònoms. Per això és necessari que els equips comercials i de postvenda que estan en contacte amb els vehicles elèctrics, s’entrenin i coneguin  -més enllà de la formació sobre el producte de la seva marca-, com tractar, manipular i usar aquests vehicles, els sistemes de recàrrega i la normativa relativa al vehicle elèctric.

Aliança amb Maswer
D’aquesta manera, el Gremi del Motor i Maswer us proposem aquesta formació per transmetre aquests coneixements als professionals del motor amb dos mòduls formatius, que a més té l’objectiu de protegir i prevenir potencials riscos de descàrregues elèctriques.Proposta formativa
Maswer ubica el seu centre de formació a la població d’Abrera, però la formació es pot fer en instal·lacions que compleixin uns requisits. El formulari d’inscripció de FORMACIÓ MASWER va dirigit als alumnes que es volen inscriure i la formació s’impartirà al centre formatiu de Maswer. Maswer es reserva la possibilitat d’oferir a l’alumne impartir la formació en instal·lacions d’empreses col·laboradores.
El formulari d’inscripció de FORMACIÓ A LES INSTAL·LACIONS DE L’EMPRESA va dirigit a les empreses amb un espai de formació propi que disposen d’un espai de formació propi a casa seva (in situ) que reuneix els requisits. L’empresa té opció de permetre voluntàriament que alumnes d’altres empreses puguin participar. Un valor afegit de la formació a les pròpies instal·lacions és que els grups d’empreses i els concessionaris poden organitzar per tots els punts de venda, de totes les marques, i els professionals externs amb què col·labora i així prevenir els possibles riscos operatius vinculats amb el vehicle elèctric. El seu responsable és Miquel Champer, Consultor de Maswer.

Us enllacem amb els quadres informatius del curs!
 
INFORMACIÓ FORMATIVA