Skip links

Carta del president Jaume Roura al nou Govern de la Generalitat

Us fem arribar la carta del president de la UPM, Jaume Roura, al nou Govern de la Generalitat.
Enhorabona President i Consellers,

Amb la constitució de la nova legislatura amb el 132è president Pere Aragonès al capdavant, des de la UPM volem traslladar la nostra felicitació. Agraïm que s’hagi evitat repetir les eleccions i que s’hagi pogut formar Govern. La nostra Patronal vol confiar en el saber fer dels polítics que, ara mateix, han de prioritzar sortir de la crisi, liderar la bona gestió dels Fons Europeus i mantenir l’esperit del teixit privat i públic que tant ens ha caracteritzat als catalans des de sempre.
Des del sector del metall, volem fer un especial èmfasi en donar la benvinguda al nou vicepresident de Polítiques Digitals i Infraestructures, Jordi Puigneró; el nou conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró; el nou conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; la nova consellera d’Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació, Teresa Jordà. Creiem que l’entesa de la Unió Patronal Metal·lúrgica amb aquests departaments és vital per poder seguir liderant el PIB català des del nostre sector.
Per acabar, també lloem la paritat de gènere en els càrrecs amb la presència d’una nova conselleria de Feminismes i Igualtat liderat per Tània Verge i amb un Govern que compta amb vuit conselleres. La UPM també treballa en polítiques d’igualtat i segur que ens trobarem en molts altres departaments per treballar conjuntament.
Sort i encerts,

Jaume Roura i Calls
President de la UPM