Skip links

El Gremi del Motor i coches.net, junts per accelerar nous productes

Tanquem el mes d’octubre celebrant una jornada organitzada per coches.net amb el Gremi del Motor que va servir per buscar talent emergent a casa nostra que pugui accelerar nous productes adaptats als nous processos productius en l’àmbit de l’automoció.

Així doncs, volem ser el principal aliat dels professionals del motor a Espanya, aportant el màxim valor possible als nostres clients. Sota aquesta premissa es va celebrar a les oficines centrals d’Adevinta a Barcelona una jornada de reflexió que va compta amb el Secretari General del Gremi del Motor, Joan Blancafort. En definitiva, va ser un workshop per compartir, escoltar i arreplegar feedback dels professionals i desenvolupar junts nous productes.

En aquesta ocasió, el protagonista ha estat LA DATA. Les dades ens ajuden a prendre les millors decisions.
Quin era lobjectiu daquesta sessió de treball? Transformar aquestes dades en informació de valor per als clients. La nova solució en què estem treballant ha de poder ajudar en el dia a dia els nostres professionals donant suport als reptes derivats de la seva operativa i també del món online.

Des de coches.net, desenvolupen productes sota aquests principis:

-Metodologia àgil amb un lliurament continu de valor.

-Disseny centrat en l’usuari.

– Experimentar per aprendre.

– Decisions basades en dades.

És per això que durant la jornada ens vam fer diverses preguntes: Quins són els principals problemes que teniu per saber quins vehicles són els més demanats? Quins són els principals problemes que teniu a la rotació d’estoc? Quins informes, dades o mètriques us agradaria poder conèixer sobre la gestió dels vostres leads però no disposeu d’aquesta info actualment?

Després de la sessió de treball conjunta, en la qual vam donar resposta a aquesta i moltes altres preguntes sorgides, coches.net es posa fil a l’agulla per mirar de trobar la millor opció per tractar les dades de una forma àgil i senzilla i que pugui aportar valor.

Junts, avancem millor!