Skip links

Pensant en l’Expoelectric

Expoelectric és el punt de trobada i exposició de vehicles elèctrics i de les energies renovables. Enguany, se celebra els dies 20 i 21 de novembre a Barcelona, l’entrada és gratuïta i el lloc és la plaça de l’Arc del Triomf. La participació està oberta, entre d’altres, a venedors de tota mena de vehicles elèctrics i marques. Una vegada més, el Gremi del Motor participa i ho fa conjuntament amb el Gremi d’Instal·ladors. 

Què oferim? Nou servei!

El Gremi assessorarà els visitants de l’ampli catàleg de vehicles elèctrics nous del mercat que es comercialitzen els nostres punts de venda. L’assessor convidarà els visitants a saber més del producte, exhibint el vídeo de prova dels vehicles de totes les marques del mercat i facilitant les dades dels establiments comercials associats, destacant aquell que sigui el més proper al seu domicili.

També presents a l’Autopro

En paral·lel, el Saló Professional de l’Automoció Autopro Saló celebra la seva segona edició a Fira de Sabadell els propers 25, 26 i 27 de novembre. Els professionals del motor hi podran trobar noves oportunitats de negoci, productes i innovaciones en el sector, de peces d’automòbil, accessoris, equipaments i serveis per a l’automoció. L’entrada és gratuïta, prèvia acreditació.